Underlayment slaapkamer van architect Rodney Eggleston

maandag, mei 8th, 2017 geplaatst in Industriële slaapkamer, Leuke slaapkamer ideeen

Vandaag zijn we in Melbourne! We gaan namelijk kijken in de slaapkamer van architect Rodney Eggleston van March Studio, die samen met zijn partner Anne-Laure Cavigneaux woont in een super stoere woning. Het interieurontwerp heeft de architect natuurlijk volledig zelf bedacht, gekenmerkt stoere materialen, veel kleur en designmeubelen. Dat zie je ook terugkomen in zijn stoere slaapkamer.

Underlayment slaapkamer van architect Rodney Eggleston

Betonvloer en underlayment muren

Door het gehele appartement is er gekozen voor een stoere lichte betonvloer, die gecombineerd is met een combinatie van strakke witte muren en muren die bekleed zijn met underlayment planken. Deze combinatie tref je dus ook aan in de slaapkamer. Het underlayment is er wel het meest overheersend. Dit komt omdat de gehele wand achter het bed volledig bekleed is met de underlayment planken. Deze wand loopt zelfs door naar de open inbouwkast aan de rechterkant.

Underlayment slaapkamer van architect Rodney Eggleston

Kleurrijk

Vooral het contrast van het underlayment en de kleurrijke details is erg bijzonder. Overal kom je mooie kleurrijke details tegen. Op het plankje boven het bed in de vorm van kleurrijke boeken en een groene lamp, de blauw geverfde radiator naast het bed, en natuurlijk alle kleurrijke itemps in de open inbouwkast.

Underlayment slaapkamer van architect Rodney Eggleston

De grote muur links van het bed is weliswaar strak wit, maar is wel gedecoreerd met een mooie collage bestaande uit lijsten in verschillende formaten en kleuren.

Bron: Cultfurniture.com

Plaats reactie

Wees beleefd. Je kan de volgende HTML tags gebruiken: STRONG, A, BLOCKQUOTE, CODE