Stoere vide loft slaapkamer in een vrouwelijk jasje

vrijdag, november 16th, 2018 geplaatst in Industriële slaapkamer

Dit is de slaapkamer van een stoer en modern loft appartement gelegen in Moskou in Rusland. Het loft appartement is ontworpen door interieur- en architectenbureau In House Designs, die een heel mooie ontwerp heeft gemaakt. In plaats van voor industrieel rauw te kiezen, hebben de architecten stoere industriële details gecombineerd met een moderne, luxe en exclusieve afwerking. Kijk snel verder!

Stoere vide loft slaapkamer in een vrouwelijk jasje

Het loft appartement is ruim en is verdeeld over een benedenverdieping en een vide verdieping. De benedenverdieping is ingericht met de woonkamer, de eethoek en de keuken. Daar heb je niet alleen te maken met een super hoog plafond, maar ook de enorme raampartijen zijn een heel groot voordeel, die voor licht en ruimtelijkheid zorgen in het loft appartement.

Stoere vide loft slaapkamer in een vrouwelijk jasje

Open stalen trap met bakstenen muur

In de woonkamer is een stoere open stalen trap geplaatst, die toegang biedt tot de vide verdieping. De grote rauwe bakstenen muur maakt de trap nóg stoerder. Als je de trap op loopt, kom je meteen in de slaapkamer terecht. Het is dus een open vide slaapkamer, die gekaderd is met een glazen balustrade. Er is ook nog een zwarte stalen stellingrek geplaatst, die als boekenkast in de slaapkamer wordt gebruikt.

Roze tinten

In de slaapkamer is gekozen voor de combinatie van een sfeervolle houten vloer en muren die bewerkt zijn met grijze betonstuc. Maar het zijn vooral de meubels en de decoratie accessoires die opvallend zijn in deze slaapkamer. Zo hebben ze gekozen voor een fluweel roze bed, die opgemaakt is met grijze dekbedovertrek, roze kussens en een gebreid bedsprei. Onder het bed vind je een groot vloerkleed en aan de betonstuc muur is een roze kunstwerk gemonteerd.

Stoere vide loft slaapkamer in een vrouwelijk jasje

Roze komt ook terug aan de grote kast tegen de binnenmuur. Daar is een grote inbouwkast gebouwd, bestaande uit open stalen rekken en strakke moderne dichte kasten. Sommige kastdeuren zijn grijs, maar er zijn ook een aantal kastdeuren die roze zijn.

Naast het bed vind je twee stoere industriele tonnen, die als nachtkastjes worden gebruikt. Daarboven zijn mooie mat zwarte en witte hanglampen opgehangen. Deze lampen hebben ze gecombineerd met de strakke zwarte plafondspotjes.

Plaats reactie

Wees beleefd. Je kan de volgende HTML tags gebruiken: STRONG, A, BLOCKQUOTE, CODE