Stoere transparante slaapkamer badkamer combinatie

vrijdag, april 28th, 2017 geplaatst in Industriële slaapkamer

Eergisteren hebben we een hele bijzondere slaapkamer badkamer combinatie laten zien uit Italië. Vandaag willen we een andere bijzondere slaapkamer badkamer laten zien, gelegen helemaal aan de andere kant van de wereld, in Taiwan. Het is de slaapkamer badkamer combinatie van House W, een typisch jaren ’50 woning uit Taiwan, die volledig herontworpen is door de interieur architecten van KC Design studio.

stoere-transparante-slaapkamer-badkamer-combinatie

Glazen wanden en beloopbaar glas

Om zoveel mogelijk natuurlijk zonlicht in huis te krijgen, wordt er op meerdere plekken gebruik gemaakt van zowel grote glazen wanden als beloopbaar glas in de vloer. Deze elementen komen bijzonder goed tot z’n recht in de slaapkamer en badkamer.

glas-in-slaapkamer

Natuurlijk zonlicht

Vanuit een mooie moderne open trap, kom je terecht op de verdieping met links de badkamer en rechts de slaapkamer. Niet alleen de trap balustrade is van glas, je treft hier ook een groot dakraam, beloopbaar glas in de vloer en een grote glazen wand aan bij de badkamer. Hierdoor heb je in elk gedeelte van deze verdieping natuurlijk zonlicht.

Betonstuc muren

Voor de vloer is er gekozen voor een lichte houten vloer, terwijl alle muren super stoer zijn bewerkt met betonstuc. Deze muren geven de slaapkamer een stoere industriële sfeer.

betonstuc-muur-slaapkamer

Slaapkamer inrichting

Vanuit de slaapkamer helemaal tot aan de badkamer vind je een grote kledingkast. Daarnaast vind je in de slaapkamer ook een vitrinekast, een glazen open kast bij de trap en een leuk vintage ladekastje in de hoek van de slaapkamer.

Kleur vind je op en rondom het bed. Er is gekozen voor een cognac houten bed, die stijlvol is aangekleed met mooi bedlinnen en kussens. Ook de twee nachtkastjes hebben een mooie opvallende blauwe kleur.

Plaats reactie

Wees beleefd. Je kan de volgende HTML tags gebruiken: STRONG, A, BLOCKQUOTE, CODE