Loft slaapkamer met een Japans bed

maandag, maart 13th, 2017 geplaatst in Industriële slaapkamer

Als je kinderen hebt, dan ziet de inrichting van een huis met dezelfde opperlvakte en aantal er heel anders uit dan als je wel kinderen hebt. Dan heb je namelijk opeens veel meer ruimte voor jezelf over. Met die ‘luxe’ had ook Pat Law te maken, eigenaresse van een influencer bureau uit Singapore. Ze woont in een stoer loft appartement van ruim 96m2. Omdat ze alleen woont, was het mogelijk om alles super ruim in te richten. Een ruime woonkamer, een ruime keuken, een ruime inloopkast, een ruime badkamer, en dus ook een ruime slaapkamer. Met die ruime slaapkamer wist Pat wel raad mee.

loft-slaapkamer-met-een-japans-bed

Betonmuur en betonvloer

Het interieurontwerp, die gemaakt is door interieurontwerpbureau Oblique, kenmerkt zich door een stoere strakke combinatie van beton en hout. Deze combinatie is ook terug te vinden in de slaapkamer. Een betonvloer, één betonnen muur achter het bed die gecombineerd is met strak afgewerkte muren, terwijl het bed en de vaste u-vormige bank in de loungehoek van warm hout zijn gemaakt.

betonnen-muur-slaapkamer

Japans bed en vaste bank

De interieurontwerpster heeft een super stijlvol designbed ontworpen. Een laag designbed, die daardoor een Japans tintje heeft. En ook de vaste u-vormige bank ziet er super strak uit, die ingericht is bij het grote raam. Een heerlijke plek in de slaapkamer, naast het bed, waar je zittend kunt relaxen.

grote-inloopkast-naast-slaapkamer

Plaats reactie

Wees beleefd. Je kan de volgende HTML tags gebruiken: STRONG, A, BLOCKQUOTE, CODE