Industriële slaapkamer loft New York

dinsdag, maart 11th, 2014 geplaatst in Industriële slaapkamer

In slaapkamer die we vandaag laten zien, vind je de boordevol industriële ideeën om van jouw slaapkamer een stoere loft slaapkamer te maken. Een project van ‘RESOLUTION: 4 ARCHITECTURE’, waarbij een grote open loft gelegen in de Hell’s Kitchen wijk van New York, omgetoverd wordt tot een stoere loft woning. Bekijk de foto’s & raak geïnspireerd!

Industriële slaapkamer loft New York

Via re4a.com | Fotografie Paul Warchol

Stoere slaapkamer ideeën

Het is de slaapkamer van Frank en Amy, een schrijver en een film editor. Een creatief stel dus die een droom hebben om in een stoere industriële loft te wonen.

Aanvankelijk is de loft één grote open ruimte. Maar met een speciaal box systeem met enorme schuifdeuren, worden verschillende ruimte, zoals de badkamer en slaapkamer gescheiden gehouden.

Een van de belangrijke doelen van de verbouwing, was om de stoere industriële details te behouden. De zwarte stalen raampartijen, de betonnen vloer en de blootgestelde leidingen zijn hier goede voorbeelden van.

Er is een grote op maat gemaakte kledingkast in de slaapkamer gebouwd, die hier ook als bedwand functioneert. Aan de ene kant staat dus het bed, terwijl de andere kant eigenlijk een grote inloopkast is.

Industriële slaapkamer loft New York

Plaats reactie

Wees beleefd. Je kan de volgende HTML tags gebruiken: STRONG, A, BLOCKQUOTE, CODE