Industrieel chique slaapkamer in loft appartement in Tribeca New York

dinsdag, december 4th, 2018 geplaatst in Industriële slaapkamer

Tribeca is een inmiddels super populaire wijk gelegen in New York. Na een lange periode van verwaarlozing in de jaren zestig, vestigden er heel veel kunstenaars in verlaten industriële pakhuizen. Langzamerhand werd de wijk steeds gewilder, en nu is het zelfs één van de meest gewilde wijken van New York. De industriële pakhuizen zijn er nog steeds, maar veel daarvan zijn verbouwd en omgetoverd tot super mooie en stoere industriële loft woningen. Vandaag gaan we een kijkje nemen in de slaapkamer van zo’n loft woning. Houd je van de industriële interieurstijl? Kijk dan snel verder en raak geïnspireerd!

Industrieel chique slaapkamer in loft appartement in Tribeca New York

Industrieel chique interieur

Deze loft woning is ontworpen en ingericht door de architecten van Simonian Rosenbaum Architects. De loft woning kenmerkt zich met alle originele details van het stoere pakhuis. Denk aan de grote industriële raampartijen, de rauwe bakstenen muren en originele gewelfde plafonds. De interieur architecten hebben deze stoere industriële details op een hele bijzondere en mooie manier gecombineerd met een chic interieurontwerp.

Industrieel chique slaapkamer in loft appartement in Tribeca New York

Bakstenen muren

In de slaapkamer tref je de originele bakstenen aan. De grote bakstenen muur is onbewerkt gebleven, terwijl de overige bakstenen muren volledig wit zijn geschilderd. Dit hebben ze gecombineerd met een mooie chique blauwe vloerbedekking en een combinatie van witte rolgordijnen en overgordijnen voor de grote stoere ramen.

Industrieel chique slaapkamer in loft appartement in Tribeca New York

Je vindt het heel veel stoere en mooie elementen. De stoere grote industriële schuifdeur aan de linkermuur bijvoorbeeld of het grote stoere houten bed met het dikke matras. Rechts van het bed, tegen de rauwe bakstenen muur, is een werkplek ingericht met een bureau. Daarnaast vind je ook nog een chique fluweel blauwe bank. Deze bank geeft de slaapkamer samen met de grote chique spiegel aan de muur een mooie chique uitstraling.

Plaats reactie

Wees beleefd. Je kan de volgende HTML tags gebruiken: STRONG, A, BLOCKQUOTE, CODE