Eclectische slaapkamer uit Amsterdam

dinsdag, april 4th, 2017 geplaatst in Industriële slaapkamer, Rustieke slaapkamer

Interieurontwerper James van der Velden van Bricks Studio heeft in Amsterdam een super stoer ontwerp gemaakt voor een karakteristiek familiehuis. Het huis is voorzien van de meest stoere originele details zoals bakstenen muren, houten balken en karakteristieke kozijnen. De interieurontwerper heeft deze details gecombineerd met een eclectische interieurstijl. En vooral ook in de slaapkamer komt die stijl heel goed tot z’n recht!

Eclectische slaapkamer uit Amsterdam

Open inbouwkast en inloopkast

De slaapkamer is ingericht op de bovenste verdieping. Het is een hele fijne ruimte met grote ramen en een hoog plafond. Het plafond is wit geschilderd, maar de originele houten balken zijn onbewerkt gebleven. Passend bij deze houten balken, zijn rustieke houten planken gebruikt voor zowel de inbouwkast in de muur achter het bed als de open inloopkast naast de deur.

Eclectische slaapkamer uit Amsterdam

Rustiek hout en betonstuc

Beide gedeeltes zijn de rustieke houten balken gecombineerd met een industrieel stoer tintje. De muur achter het bed is namelijk bewerkt met stoere grijze betonstuc, terwijl voor de open kledingkast de houten planken gecombineerd zijn met koperen buizen als kledingroedes.

Eclectische slaapkamer uit Amsterdam

De rest van de muren zijn strak gestuukt en wit geschilderd, net als de originele houten vloer.

Plaats reactie

Wees beleefd. Je kan de volgende HTML tags gebruiken: STRONG, A, BLOCKQUOTE, CODE