Eclectische bungalow slaapkamer

donderdag, juni 27th, 2019 geplaatst in Industriële slaapkamer

Als je deze slaapkamer ziet, dan zou je niet zeggen dat het gaat om de slaapkamer van een bungalow. Tóch is het waar. De bungalow is gelegen in Houston, Texas. De bungalow zelf is niet super groot, maar het is wel voorzien van een enorme tuin. Vanuit de keuken heb je middels moderne glazen schuifpuien toegang tot deze tuin. Bij de woonkamer vind je een stoere schuifdeur, waarachter de enige slaapkamer van de bungalow ingericht is. Heel nice!

Eclectische bungalow slaapkamer

Betonvloer en witte houten planken

Door de gehele bungalow vind je een stoere betonvloer. Deze vloer geeft het interieur een rauwe industriële uitstraling, die meteen ook weer gebalanceerd wordt met de wit geschilderde houten planken aan de muren. De grote muren in de slaapkamer zijn met dezelfde planken bekleed, alleen de muur achter het bed heeft een andere afwerking gekregen. De hoofdbord-muur is namelijk bekleed met grijze betonstuc. Ook het plafond is erg bijzonder. Een plafond met houten balken, die een hele bijzondere zwarte metalen behandeling heeft gekregen.

Eclectische bungalow slaapkamer

Eclectische stijl

De slaapkamer is ingericht met een mix van verschillende meubels en accessoires, waardoor het een eclectische sfeer heeft gekregen. Het gouden bed met het leren hoofdbord, de bijpassende nachtkastjes, de opgezette schedels aan de betonstuc muur, de andere vormen van wanddecoratie, het schapenvacht kleed op het bed, noem maar op. Omdat het Texas is, vind je in de slaapkamer ook een airco én een ventilator aan het plafond boven het bed.

Eclectische bungalow slaapkamer

Inbouwkast rondom deuropening badkamer en suite

Er is ook een grote inbouwkast gerealiseerd, die om de deuropening van de badkamer en suite is gebouwd. Een moderne strakke kledingkast met witte deuren, die enorm veel opbergruimte biedt. De badkamer is ingericht in dezelfde stoere industriële stijl als de slaapkamer met een betonvloer en witte wandtegels aan de muren.

Eclectische bungalow slaapkamer

Bron: Stevenallendesigns.com | Fotografie: Patrick Bertolino

Plaats reactie

Wees beleefd. Je kan de volgende HTML tags gebruiken: STRONG, A, BLOCKQUOTE, CODE