Barcelona loft slaapkamer

donderdag, januari 5th, 2017 geplaatst in Industriële slaapkamer

Loft appartementen uit Barcelona zijn uniek. Ze kenmerken zich weliswaar net als stoere loft woningen uit bijvoorbeeld New York met industriële details zoals bakstenen muren en stalen balken. Echter vind je in de loft appartementen van Barcelona ook details die typisch Spaans zijn. De typische natuurstenen muren zijn daar een heel goed voorbeeld van. Dat zie je ook terug in deze slaapkamer. Een stoere loft slaapkamer van een loft appartement uit Barcelona die ontworpen en ingericht is door de architecten van Studio FFWD.

industriele-slaapkamer-barcelona-loft

industriele-slaapkamer-barcelona-loft (2)

Originele kenmerken

Het belangrijkste doel van de architecten was om een interieur te creëren, waarbij zoveel mogelijk originele details worden behouden. De originele plafonds met de bogen en balken en de karakteristieke stenen muren vormen daarin de belangrijkste onderdelen.

Industriële details

De slaapkamer is niet heel groot, maar bevalt wel alle stoere originele details. De natuurstenen muren en het originele plafond hebben ze gecombineerd met een combinatie van witte strakke muren en betonstuc muren. Ook de vloer is er gekozen voor een strakke stoere betonlook gietvloer. Het is ook super stoer dat ze in de buitenmuur een nieuwe zwarte stalen kozijn hebben verwerkt, die perfect past bij het industriële karakter van de loft.

Om het helemaal af te maken, hebben de architecten een stoere grote schuifdeur gemaakt, die over de gehele breedte van de kamer loopt.

industriele-slaapkamer-barcelona-loft (1)

schuifdeur-slaapkamer

barcelona-loft-slaapkamer-2

barcelona-loft-slaapkamer

Plaats reactie

Wees beleefd. Je kan de volgende HTML tags gebruiken: STRONG, A, BLOCKQUOTE, CODE