Sfeervolle witte slaapkamer

dinsdag, maart 18th, 2014 geplaatst in Witte slaapkamer

De witte slaapkamer die we vandaag aan jullie willen laten zien, is een ontwerp van de ontwerpers van het Spaanse YLAB Arquitectos. Zij hebben een appartement ontworpen en heringericht, gelegen in de Gotische wijk van Barcelona.

In totaal heeft het appartement een woonoppervlak van ongeveer 130m2. Het is voorzien van een heerlijke open lichte woonkamer, grote woonkeuken, een luxe woonkamer, een groot terras en een super mooie slaapkamer.

Sfeervolle witte slaapkamer

Warm en sfeervol

De witte slaapkamer is in de basis simpel met strakke witte muren en een moderne witte gietvloer. Via grote zwarte schuifdeuren met matte beglazing, kom je terecht in de woonkamer, terwijl je via een gang aan de linkerkant toegang hebt tot de badkamer.

Wat ook erg prettig is in deze slaapkamer, is dat er een Frans balkon aanwezig is. Deze zorgt niet alleen voor zonlicht, maar de hoge witte deurkozijnen voegen ook extra sfeer in de slaapkamer.

Ondanks alle wit, is het toch erg warm en gezellig in deze slaapkamer. Dit komt voornamelijk door het plaatsen van een lekker zachte bruine tapijt onder het bed. Ook het bedlinnen en kussens hebben dezelfde tinten als het tapijt. Deze slaapkamer is het perfecte bewijs dat je van een witte slaapkamer ook heel warm en sfeervol kan maken.

Sfeervolle witte slaapkamer

Sfeervolle witte slaapkamer

Plaats reactie

Wees beleefd. Je kan de volgende HTML tags gebruiken: STRONG, A, BLOCKQUOTE, CODE