Grijs witte slaapkamer met inbouwkast als hoofdbord

maandag, januari 29th, 2018 geplaatst in Leuke slaapkamer ideeen, Witte slaapkamer

Grijs en wit zijn twee kleuren die erg populair zijn in de wereld van interieur en design. Het kan nooit fout gaan. En als je het op de juiste manier toepast, kan het iets heel moois opleveren. Deze slaapkamer is daar een mooi voorbeeld van, de slaapkamer van een modern appartement gelegen in de Zweedse hoofdstad Stockholm. We zijn heel erg benieuwd of jullie het mooi of juist helemaal niets vinden. Laat je het ons weten?

Grijs witte slaapkamer met inbouwkast als hoofdbord

Grijze muren, witte vloer en grijze kast

Het is een ruime en lichte slaapkamer. Alle vier de muren zijn strak afgewerkt en donkergrijs geschilderd, en gecombineerd met een witte houten vloer en een wit plafond. Deze basis is niet het enige wat grijs en wit is, ook de meubels hebben dezelfde kleuren gekregen. Het witte bed bijvoorbeeld of de witte ladekast tegenover het bed. En achter het bed is een grote op maat gemaakte ombouwkast gebouwd met enorm veel kastruimte. Het is dus een soort kast-hoofdbord geworden.

Grijs witte slaapkamer met inbouwkast als hoofdbord

Grijs, wit en bruin

Naast alle witte en grijze elementen, vind je er ook warmere bruine tinten. De houten ronde deurknoppen van de ladekast bijvoorbeeld of de houten dressboy in de hoek van de slaapkamer. In diezelfde hoek is ook een witte kapstok opgehangen, met daaraan stijlvolle leren tassen. Ook dat soort accessoires kunnen erg leuk als decoratie gebruikt worden natuurlijk!

Grijs witte slaapkamer met inbouwkast als hoofdbord

Plaats reactie

Wees beleefd. Je kan de volgende HTML tags gebruiken: STRONG, A, BLOCKQUOTE, CODE