Zweedse blauwe slaapkamer met mooie houten accenten

zondag, januari 7th, 2018 geplaatst in Slaapkamer kleuren

We hebben hier eerder slaapkamers laten zien, waar gekozen is voor blauwe muren. De modern landelijke slaapkamer met licht blauwe muren bijvoorbeeld of deze slaapkamer waar de muren ook blauw zijn geschilderd. Blauw is niet de meest populaire kleur als het gaat om de muurkleur, maar zo nu en dan kom je ruimtes tegen waar je kunt zien dat blauwe muren heel mooi en sfeervol kunnen zijn. Vandaag willen we daar weer een heel mooi voorbeeld van laten zien.

Zweedse blauwe slaapkamer met mooie houten accenten

Blauwe muren

Deze slaapkamer hebben we gevonden bij de Zweedse makelaar Entrance Makleri. In het appartement zijn de verschillende ruimtes geschilderd in verschillende kleuren. Zo zijn de muren in woonkamer grijs geschilderd, en in de keuken en de slaapkamer is er dus gekozen voor mooie blauwe muren. In de slaapkamer hebben ze zelfs de wandplank in dezelfde blauwe tint geschilderd, waardoor het een mooi geheel is geworden. Door de plinten en kozijnen wit te houden, blijft de algehele sfeer wel lekker luchtig.

Zweedse blauwe slaapkamer met mooie houten accenten

Zweedse blauwe slaapkamer met mooie houten accenten

De blauwe muren staan niet alleen mooi met de witte kozijnen en de witte plinten, ze staan ook prachtig bij de houten kledingkast en de houten vloer.

Daarnaast vind je in de slaapkamer nog meer mooie items. De vitrinekast bijvoorbeeld of de blauwe fauteuil. En in de hoek hebben ze een super leuke snoerlamp opgehangen.

Bron: Entrancemakleri.se

Plaats reactie

Wees beleefd. Je kan de volgende HTML tags gebruiken: STRONG, A, BLOCKQUOTE, CODE