Vrouwelijke slaapkamer van een klassiek landelijke victoriaanse woning

woensdag, september 13th, 2017 geplaatst in Rustieke slaapkamer

Lightlocations is een bedrijf dat zich richt op het verhuren van locaties. Prachtige locaties die je af kunt huren voor bijvoorbeeld video’s of fotoshoots. Eén van hun laatste locatie is een geweldige victoriaanse woning gelegen in Queens park in Engeland. Het interieur kenmerkt zich met een heerlijke klassieke landelijke stijl en een frisse serene en romantische sfeer. Hieronder zien jullie de mooie slaapkamer van die woning. Love it!

Vrouwelijke slaapkamer van een klassiek landelijke victoriaanse woning

Klassiek chique meubels

Het is een heerlijke ruime slaapkamer met een hoog plafond en grote raampartijen. De originele houten plankenvloer is wit geschilderd, gecombineerd met licht grijze roze muren. Deze kleur geeft de slaapkamer een vrouwelijk tintje, vooral in combinatie met het mooie klassieke bed. Het bed is voorzien van mooie klassieke pootjes, terwijl zowel het hoofdbord als het voetbord blauw fluweel gestoffeerd zijn. In de hoek van de slaapkamer is ook nog een stoel geplaatst in dezelfde chique stijl als het bed. Dit hebben ze bovendien gecombineerd met mooie lichtroze bedlinnen. En de kristallen kroonluchter boven het bed past perfect bij het klassieke vrouwelijke sfeer.

In deze slaapkamer vind je twee grote kledingkasten is klassiek landelijke stijl. Eén van die kasten is voorzien van een grote spiegels op de deuren. En wat ook leuk is, is dat de schoenen onder en naast de kast zijn geplaatst.

Karakteristieke details

De slaapkamer is voorzien van mooie karakteristieke details. Het hoge plafond is een mooi voorbeeld met de sierlijsten, maar je vindt er bijvoorbeeld ook een klassieke schouw. Een sierschouw die aan de bovenkant versierd is met een mooie collage van blauwe prints.

Vrouwelijke slaapkamer van een klassiek landelijke victoriaanse woning

Vrouwelijke slaapkamer van een klassiek landelijke victoriaanse woning

Bron: Lightlocations.com

Plaats reactie

Wees beleefd. Je kan de volgende HTML tags gebruiken: STRONG, A, BLOCKQUOTE, CODE