Rustieke slaapkamer van het Wiesergut hotel

maandag, april 7th, 2014 geplaatst in Rustieke slaapkamer

Vandaag wil ik jullie de mooie slaapkamer laten zien van het Wiesergut hotel, gelegen in het dal van Hinterglemm in Oostenrijk. Een prachtige rustieke slaapkamer die boordevol leuke ideeën bevat om je slaapkamer warm en sfeervol in te richten. En dit is vooral te danken aan zowel de eigenaren als de architecten van Gogl & Partners Architekten.

Rustieke slaapkamer van het Wiesergut hotel

Slaapkamer inspiratie

De eigenaren hebben overal op de wereld inspiratie opgedaan. De Malediven, Mauritius, Spanje, Sicilië, maar vooral ook in de verborgen schatten van hun eigen Oostenrijk. Een plek waar mensen nog steeds mooie dingen met de hand maken en mensen die met een grote lach elkaar begroeten. Deze liefdevolle details is van groot belang geweest voor het interieur en inrichting van de slaapkamers.

Warme materialen en luxe voorzieningen

En de Creative partner Monika van Gogle & Partners Architekten begreep deze gedachte perfect en wist het super goed te vertalen naar een uiteindelijk ontwerp. Zoals je aan de foto’s van de slaapkamer kan zien, is het resultaat werkelijk prachtig. De combinatie van mooie warme materialen met luxe voorzieningen, hebben ervoor gezorgd dat de slaapkamer deze luxe sfeervolle rustieke sfeer heeft gekregen.

Houten vloeren, houten plafond, de open haard, het vrijstaand bad, het niveauverschil… noem maar op. Kortom super leuke slaapkamer ideeën om jou te inspireren!

Rustieke slaapkamer van het Wiesergut hotel

Rustieke slaapkamer van het Wiesergut hotel

Rustieke slaapkamer van het Wiesergut hotel

Plaats reactie

Wees beleefd. Je kan de volgende HTML tags gebruiken: STRONG, A, BLOCKQUOTE, CODE