Slaapkamer van Londense Victoriaanse woning

dinsdag, november 28th, 2017 geplaatst in Leuke slaapkamer ideeen, Romantische slaapkamer

Deze mooie slaapkamer hebben we gevonden op de website van JJ Locations, een locatiebureau, die geweldige huizen en appartementen aanbieden voor video- en fotoshoots. Je vindt er prachtige interieurs in uiteenlopende stijlen. Dieze is gelegen in de wijk Stoke Newington in Londen. Een prachtige Vicdtoriaanse woning met heel veel karakter!

Slaapkamer van Londense Victoriaanse woning

Charmant en karakteristiek

Ook de slaapkamer straalt een en al authenticiteit en karakter uit. Een hoog plafond, grote karakteristieke ramen, een originele houten plankenvloer die lichtgrijs is geschilderd, sierlijsten aan het plafond, noem maar op. De muren zijn ook grijs geschilderd, maar dan in een iets donkerdere tint. Dat geldt ook voor de twee strakke inbouwkasten, links en rechts van de oude open haard. De open haard wordt niet meer gebruikt, maar is volledig gevuld met houten brandblokken. Deze houten brandblokken passen mooi bij het karakter van de Victoriaanse stijl.

Slaapkamer van Londense Victoriaanse woning

Slaapkamer van Londense Victoriaanse woning

Bij het stukje muur tussen de twee grote ramen is een witte brocante ladekast geplaatst, met links eens stoere bruine cafestoel en rechts twee vintage leren koffers op elkaar.

In de hoek vind je ook een mooie klassieke fauteuil met prachtige klassieke poten en rugleuning, waar knopen in zijn verwerkt.

Plaats reactie

Wees beleefd. Je kan de volgende HTML tags gebruiken: STRONG, A, BLOCKQUOTE, CODE