Slaapkamer met een hoge zen-factor!

donderdag, maart 8th, 2018 geplaatst in Leuke slaapkamer ideeen, Romantische slaapkamer

Deborah Rhein, een interieurontwerpster en oprichter van interieurontwerpbureau D.L. Rhein, heeft onderstaande slaapkamer ingericht. Ze kreeg de opdracht om het interieur van een indrukwekkende woning gelegen in de Ojai hills te ontwerpen. In totaal heeft de enorme woning een woonoppervlak van meer dan 430m2, en is voorzien van vier slaapkamers en vierenhalve badkamer. Hieronder zie je één van die mooie slaapkamers.

Slaapkamer met een hoge zen-factor!

Zen-factor

De opdracht die de interieurontwerpster van de eigenaar kreeg, was om een woning te creëren met een echte zen-factor. Het moest een plek zijn waar de eigenaren volledig tot rust kunnen komen. De algehele zen-sfeer is in elke kamer van de woning terug te vinden. De basis bestaat uit een stoere betonlook gietvloer, gecombineerd met strakke witte muren. En met behulp van mooie meubels, textiel, kleden en kleine meubels, is die gewenste sfeer gecreëerd.

Slaapkamer met een hoge zen-factor!

Groot vintage tapijt met pastelkleuren

In de slaapkamer is bijvoorbeeld een super groot vintage tapijt geplaatst, die gekocht is tijdens een reis in Parijs. De zachte pasteltinten zijn de exacte kleuren van ‘The Pink Moment’, een uitdrukking die de lokale bevolking kent om de indrukwekkende zonsondergangen te beschrijven die de bergen van Ojai weerspiegelen.

Slaapkamer met een hoge zen-factor!

Mooie accessoires

Rondom het bed vind je nog meer van deze mooie details. De twee grote gevlochten poefs bijvoorbeeld aan het uiteinde van het bed of de boomstam tafeltjes, die als nachtkastjes naast het bed zijn gebruikt. Aan de muur vind je mooie accessoires zoals de opgezette schelde, mooie hoeden en de twee vintage wandlampen boven het bed. De grote Ay Alluminate Z1 hanglamp past ook perfect bij de stijl.

Bron: Mydomaine.com | Fotografie: Amy Bartlam

Plaats reactie

Wees beleefd. Je kan de volgende HTML tags gebruiken: STRONG, A, BLOCKQUOTE, CODE