Romantische slaapkamer ideeën van San Giorgio hotel

donderdag, maart 13th, 2014 geplaatst in Romantische slaapkamer

De slaapkamer ideeën komen vandaag van een hotel. Het San Giorgio hotel in Mykonos om precies te zijn. Een super mooi hotel met in totaal 34 kamers, een heerlijk zwembad en een prachtig uitzicht. Alle 34 kamers zijn erg stijlvol ingericht. Sereen, stoer, maar vooral ook erg romantisch. Het perfecte hotel om met je geliefde te verblijven.

Romantische slaapkamer ideeën San Giorgio Hotel

Bohemian ideeën

De sfeer van de romantische slaapkamers van het hotel voelt zó lekker. Het voelt alsof je verblijft bij een bekende. Een gastvrije vriend die heel veel gevoel heeft voor interieurstyling. Er hangt een chique kalmerende bohemian vibe in de slaapkamers, die je hoofd helemaal leeg kan maken, waardoor je helemaal tot rust komt.

Hoewel de verschillende kamers anders eruit zien, is de rode draad en de stijl wel heel goed herkenbaar. Op de ene slaapkamer is een strakke betonlook vloer gebruikt, terwijl je op de andere kamer een mooie Marokkaanse tegelvloer ziet. Soms tref je een kleurrijk bohemian kleed op de vloer, terwijl het soms ook gewoon aan de muur hangt. Bijna in elke slaapkamer zijn de witte balken aan het plafond zichtbaar. En ook de houten elementen en de klamboe boven het bed zie je in bijna alle kamers terug. Allemaal superleuke ideeen voor het inrichten van een romantische slaapkamer.

Andere leuke ideeën zijn bijvoorbeeld de Marokkaanse lampen of de decoratieladders. Maar ook iets super kleins zoals de lantaarns kunnen je romantische slaapkamer net dat extra’s geven.

Bohemian slaapkamer

Bohemian slaapkamer ideeen

Romantische slaapkamer

Romantische slaapkamer inspiratie

Plaats reactie

Wees beleefd. Je kan de volgende HTML tags gebruiken: STRONG, A, BLOCKQUOTE, CODE