Interieurarchitectenbureau Desjeux Delaye heeft deze klassieke slaapkamer gemoderniseerd

dinsdag, september 5th, 2017 geplaatst in Romantische slaapkamer

In Parijs kom je prachtige panden tegen. Prachtige karakteristieke panden, waar je instant verliefd op wordt. De mooie klassieke details zoals de grote karakteristieke ramen, hoge plafonds, de sierlijsten, noem maar op. Onderstaande slaapkamer is onderdeel van zo’n typische pand uit Parijs. Het appartement bevindt zich in een Haussmann complex, dat voorzien is van een echte Parisien charme.

Interieurarchitectenbureau Desjeux Delaye heeft deze klassieke slaapkamer gemoderniseerd

Behoud van karakteristieke charme

Het ontwerp van dit mooie appartement heeft een metamorfose ondergaan. Interieurarchitectenbureau Desjeux Delaye heeft het nieuwe ontwerp gerealiseerd. Zij hebben die karakteristieke sfeer zoveel mogelijk in tact gehouden, en gecombineerd met moderne strakke elementen. Zo is de slaapkamer voorzien van een heerlijk hoog plafond en originele raampartijen. En bovenaan de wanden zijn ook de prachtige sierlijsten volledig in ere hersteld.

Interieurarchitectenbureau Desjeux Delaye heeft deze klassieke slaapkamer gemoderniseerd

Strakke afwerking en inbouwkast

Dit hebben ze gecombineerd met een super strakke afwerking. De wanden zijn strak gestuukt en wit geschilderd, en er is een mooie chique houten vloer bij gekozen, passend bij het klassieke charme van het pand. Wat ook nieuw is, is de grote inbouwkast. Een brede inbouwkast met strakke witte deuren, die de gehele muur bekleed.

Het bed is kleurrijk opgemaakt met mooie bedlinnen en kussens. En ook de vloerkleed bevat veel mooie en vrolijke kleuren.

Plaats reactie

Wees beleefd. Je kan de volgende HTML tags gebruiken: STRONG, A, BLOCKQUOTE, CODE