Chique klassieke slaapkamer uit Parijs

zaterdag, november 19th, 2016 geplaatst in Romantische slaapkamer

Als je liefhebber bent van échte chique klassieke interieurs, dan zal je deze slaapkamer helemaal geweldig vinden. Een ruime lichte slaapkamer van een karakteristiek klassiek appartement gelegen in het centrum van Parijs. De ruimte is voorzien van de mooiste authentieke details zoals het enorm hoge plafond, de bijbehorende hoge raampartijen, het Frans balkon, de ornamenten aan het plafond, de klassieke deurkozijnen en sierlijke zwart geschilderde spiegeldeuren en wanden, noem maar op. Zó mooi!

Chique klassieke slaapkamer uit Parijs

Klassieke inrichting

Alles in deze klassieke slaapkamer is tot in de details perfect afgewerkt en ingericht. Passend bij het klassieke karakter van de slaapkamer, hebben ze gekozen voor een mooie Hongaarse punt vloer. Dé perfecte vloer voor deze slaapkamer. Midden in de slaapkamer is het grote bed gepositioneerd, voorzien van mooie donkerblauwe fluwelen bedrame. Bij het grote raam is een zithoekje gecreëerd met twee fauteuils en een vintage tafeltje.

Chique klassieke slaapkamer uit Parijs

Wat bijzonder om te zien is dat er een moderne TV in de hoek aan de muur is opgehangen. Op die manier kan je zien dat het gaat om een moderne klassieke slaapkamer.

Plaats reactie

Wees beleefd. Je kan de volgende HTML tags gebruiken: STRONG, A, BLOCKQUOTE, CODE