Stoere slaapkamer met een luxe compacte inloopkast

maandag, oktober 1st, 2018 geplaatst in Luxe slaapkamer, Moderne slaapkamer

Voor een appartement gelegen in de Italiaanse stad Bari, heeft interieurontwerper en architect Davide Tarricone een heel mooi interieurontwerp gemaakt. Het ontwerp kenmerkt zich met mooie warme materialen, zoals houten vloeren en warme verlichting. Daarnaast vind je in het appartement ook hele moderne en luxe voorzieningen. De slaapkamer is een hele mooie ruimte geworden, die er niet alleen super stijlvol uitziet, maar ook ingericht is met een luxe compacte inloopkast.
Stoere slaapkamer met een luxe compacte inloopkast

Bakstenen muur

Tijdens de verbouwing zijn ze erachter gekomen dat er in de slaapkamer een hele stoere bakstenen muur aanwezig is. Deze muur is volledig gerestaureerd en vormt dan ook een belangrijk onderdeel van de nieuwe slaapkamer. Aan de onderkant van de muur is een hoofdbord muur gecreëerd over de hele breedte van de muur, waardoor het ook een hele luxe uitstraling heeft. Vooral in combinatie met de luxe spotjes die daarboven aan het plafond zijn gemonteerd.

Stoere slaapkamer met een luxe compacte inloopkast

Compact luxe inloopkast

Aan de rechterkant van de slaapkamer is een inloopkast ingericht. Een luxe compacte inloopkast, die gekaderd is door mooie geblindeerde glazen wanden en schuifdeur. De inloopkast is ingericht met moderne op maat gemaakte kasten, bestaande uit dichte kasten, ladekasten, broekrekken, een kledingroede en een brede open plank aan de bovenkant. De plafondspotjes passen mooi bij de stijl van de inloopkast.

Stoere slaapkamer met een luxe compacte inloopkast

Fotografie: Pierangelo Laterza

Plaats reactie

Wees beleefd. Je kan de volgende HTML tags gebruiken: STRONG, A, BLOCKQUOTE, CODE