Sfeervolle slaapkamer met veel gebruik van hout

zondag, december 30th, 2018 geplaatst in Moderne slaapkamer

Het ontwerp van deze mooie slaapkamer is gemaakt door Yolo Bureau. Het Russische interieur- en architectenbureau had een paar jaar geleden een hele mooie moderne woning gelegen in Istra ontworpen en ingericht, die een totale woonoppervlakte had van maar liefst 280m2. Onder begeleiding van architect Stanislav Ushakov heeft het project ongeveer anderhalf jaar geduurd. Het heeft dus even geduurd, maar ze hebben er wel echt iets moois van gemaakt. Hieronder kunnen jullie zien hoe de mooie hoofdslaapkamer is geworden, oftewel de master bedroom!

Sfeervolle slaapkamer met veel gebruik van hout

3D houten wandbekleding

Het is een hele ruime slaapkamer, die ingericht is met een geweldig interieurontwerp. Er zijn mooie warme materialen gebruikt, waarvan hout de belangrijkste is. Naast een mooie warme houten vloer, is er ook een grote wand bekleed met 3D-panelen gemaakt van natuurlijk hout. Deze wand, waar het bed tegenaan is geplaatst is dé blikvanger geworden in deze slaapkamer. Het bed. die ook een houten frame heeft, gecombineerd met glazen poten, past perfect bij de muur.

Sfeervolle slaapkamer met veel gebruik van hout

Aan de rechterkant van het bed vind je een grote inbouwkast, die afgewerkt is met grote zwarte hoogglans schuifdeuren. Deze kast is volledig op maat gemaakt, in de breedte van de badkamermuur.

Maatwerk vensterbank en TV meubel

Dit is nog niet alles. Er is namelijk ook een vensterbank gecreëerd van hout. Een prachtige op maat gemaakte vensterbank, die super strak is afgewerkt met eikenhout. Deze vensterbank wordt gebruikt als een combinatie van een vaste bank, waar je op kunt zitten, én een radiatorombouw. Als raamdecoratie is er gekozen voor mooie donkere vouwgordijnen, passend bij de stijl en sfeer van de rest van de slaapkamer.

Sfeervolle slaapkamer met veel gebruik van hout

De andere grote muur is bekleed panelen van MDF met metalen inzetprofielen. Daartegenaan is een dikke eikenhouten plank gemonteerd, die als TV meubel wordt gebruikt. Deze plank loopt helemaal door boven de vensterbank.

Bron: Yolo-bureau.com/ | Fotografie: Svetlana Ignatenko

Plaats reactie

Wees beleefd. Je kan de volgende HTML tags gebruiken: STRONG, A, BLOCKQUOTE, CODE