Scandinavische slaapkamer met praktische opbergruimte

woensdag, december 6th, 2017 geplaatst in Moderne slaapkamer

Het hoeft niet altijd zo te zijn, maar opbergruimte kan erg belangrijk zijn in een slaapkamer. Vooral als je in een klein appartement woont. Dan is opbergruimte zelfs één van de belangrijkste aspecten van je inrichting. Zonder goede opbergruimte kan je appartement er namelijk chaotisch eruit zien, waardoor het nóg kleiner lijkt. Vandaag willen we een slaapkamer laten zien met hele praktische kastruimte. Kijk je mee?

Scandinavische slaapkamer met praktische opbergruimte

Het is de slaapkamer van een eenkamerappartement gelegen in Stockholm. Hoewel het een klein appartement is, is de slaapkamer vrij ruim. Het zou dus extra zonde zijn om die ruimte niet goed te benutten.

Kastombouw achter het bed

Je vindt hier twee grote kastoplossingen. De grootste vind je tegen de muur achter het bed. Ze hebben namelijk een soort kastombouw gebouwd rondom het bed. Zowel de gehele breedte als de hoogte is volledig ingericht met strakke grijze kasten.

Ladekast met leren deurgrepen

De andere kast vind je aan de muur tegenover het bed. Daar hebben ze gekozen voor een brede witte kast, bestaande uit verschillende ladekasten. Deze ladekasten zijn afgewerkt met stijlvolle leren deurgrepen en een houten werkblad bovenop de kast.

De stijl van de slaapkamer is Scandinavisch grijs. Niet alleen de grote kastombouw is grijs, ook alle muren zijn grijs geschilderd. Dit hebben ze gecombineerd met een wit geschilderde houten vloer.

Scandinavische slaapkamer met praktische opbergruimte

Scandinavische slaapkamer met praktische opbergruimte

Plaats reactie

Wees beleefd. Je kan de volgende HTML tags gebruiken: STRONG, A, BLOCKQUOTE, CODE