Mooi slaapkamer in modern appartement uit Milaan

woensdag, oktober 31st, 2018 geplaatst in Leuke slaapkamer ideeen, Moderne slaapkamer

Bij het inrichten van een slaapkamer, bedenk je vaak als eerst waar je het bed wilt plaatsen. Vaak wordt het bed in de breedte geplaatst, met het hoofdbord tegen één van de lange muren. Je ziet zelden dat het bed in de lengte van de slaapkamer wordt geplaatst. Maar soms ontkomt je daar niet aan, omdat de slaapkamer niet breed genoeg is. Dit betekent echter niet dat het niet mooi of praktisch kan zijn. Daar hebben we vandaag een heel mooi bewijs van.

Mooi slaapkamer in modern appartement uit Milaan

Deze mooie slaapkamer is ontworpen door studio Cicchetti Viscardi. Het Italiaanse architectenbureau had begin van dit jaar een modern appartement in Milaan ontworpen en ingericht. Ze hebben een super stijlvol interieurontwerp gemaakt met het gebruik van mooie materialen en bijzondere kleurrijke details.

Mooi slaapkamer in modern appartement uit Milaan

Hongaarse punt vloer

In het grootste gedeelte van het appartement ligt een prachtige houten vloer, die gelegd is in de klassieke Hongaarse punt. Ook in de slaapkamer ligt een prachtige klassieke houten vloer, maar daar hebben ze gekozen voor de visgraat vloer. Dit hebben ze gecombineerd met lage strakke witte plinten, strakke witte muren en één grote lichtgrijze muur. Helemaal bovenaan deze grijze muur is ook een smalle witte strook gecreëerd.

Mooi slaapkamer in modern appartement uit Milaan

Inbouwkast

De grote muur aan de rechterkant is ingericht met een hele mooie eikenhouten inbouwkast. Deze inbouwkast loopt over de hele lengte van de slaapkamer. Hierdoor is de slaapkamer een stuk smaller geworden, waardoor het niet meer mogelijk is om het bed in de breedte, met het hoofdbord tegen de grijze muur te plaatsen.

Kastje achter het bed

In plaats daarvan hebben ze het bed in de lengte geplaatst. Het bed heeft een mooi eikenhouten hoofdbord. En net achter het bed vind je een bijpassende eikenhouten dressoir kast, bestaande uit zowel open vakken als dichte ladekastjes.

Fotografie: Riccardo Gasperoni

Plaats reactie

Wees beleefd. Je kan de volgende HTML tags gebruiken: STRONG, A, BLOCKQUOTE, CODE