Monochrome slaapkamer met een luxe warme uitstraling

zaterdag, februari 10th, 2018 geplaatst in Moderne slaapkamer

Een kleurrijk interieur kan erg mooi zijn, maar ook monochrome interieurs kunnen prachtig zijn. Deze slaapkamer is daar een heel mooi voorbeeld van. Het is de slaapkamer van een appartement uit Warschau, die ontworpen is door de interieur architecten van DEKAA. In het interieurontwerp is nauwelijks kleur te bekennen. Het kleurenpalet bestaat namelijk voornamelijk uit verschillende grijstinten. Hierdoor heeft het appartement een monochrome, rustgevende, luxe en warme stijl gekregen. Als je een echte liefhebber bent van kleur, dan zal je het waarschijnlijk tóch een beetje saai vinden, maar wij vinden het een prachtige badkamer geworden!

Monochrome slaapkamer met een luxe warme uitstraling

Houten vloer en wandbekleding

De Poolse interieur architecten hebben gekozen voor een houten vloer. Een prachtige houten vloer met stoere brede planken, die heel veel warmte uitstralen. Ook de muren hebben ze bekleed met luxe warme houten wandbekleding.

Monochrome slaapkamer met een luxe warme uitstraling

Luxe bed op maat

Er is een luxe grijze op maat gemaakt bed ontworpen met een hoofdsteun, die precies over de gehele breedte van de muur past. Zowel links als rechts van het bed is er ruimte overgelaten. Daar is de vloer voorzien van vloerbedekking. Op die manier heb je dus nooit last van koude voeten als je uit bed stapt. Aan beide kanten zijn stoere zwarte nachtkastjes geplaatst, en daarboven zijn super leuke hanglampen opgehangen, die net boven de nachtkastjes hangen.

De slaapkamer is voorzien van grote ramen, die zowel over de gehele breedte als hoogte van de muur lopen. Hierdoor heb je overdag enorm veel zonlicht in de slaapkamer. In de avond kan je het ook lekker donker maken door de dikke lichtgrijze gordijnen.

Plaats reactie

Wees beleefd. Je kan de volgende HTML tags gebruiken: STRONG, A, BLOCKQUOTE, CODE