Moderne warme slaapkamer door architect Mikhail

dinsdag, mei 15th, 2018 geplaatst in Moderne slaapkamer

Deze mooie slaapkamer is ingericht door Mikhail Shaposhnikov. De Russische interieur architect kreeg de opdracht om een modern appartement te ontwerpen gelegen in Yekaterinburg in Rusland. De briefing was duidelijk. Het moest een modern interieur worden met strakke lijnen, maar dat mag niet ten koste gaan van de warmte, de sfeer en gezelligheid. Dit heeft geresulteerd in een super mooi modern appartement, die voorzien is van hele moderne gemakken en een warm en gezellig interieur. Hieronder kunnen jullie zien hoe de slaapkamer en de badkamer zijn geworden.

Moderne warme slaapkamer door architect Mikhail

Houten vloer en wandbekleding

Modern maar tóch warm en gezellig. Hoe kan je dat bereiken in een interieur? Daar wist de Russische interieur architect wel raad mee. Het antwoord was het gebruik van hout. Om ervoor te zorgen dat het interieur een warme uitstraling kreeg, heeft hij vooral heel veel warme houten elementen gebruikt in het ontwerp. Niet alleen de vloer is van hout, de grote muur waar het bed tegenaan is geplaatst is volledig bekleed met warme houten wandbekleding. Daarbij is zelfs een lage moderne houten dressoir kast geplaatst in de slaapkamer.

Moderne warme slaapkamer door architect Mikhail

Warme kleurtinten

Hoewel het bed niet van hout is, straalt de suède bekleding ook heel veel warmte af. Vooral in combinatie met het hoogpolig vloerkleed onder het bed. De andere muur, die strak gestuukt is geschilderd in een mosgroen-bruin-achtige kleurtint. De bruine gordijnen passen daar ook perfect bij.

Moderne warme slaapkamer door architect Mikhail

Moderne warme slaapkamer door architect Mikhail

De moderne badkamer is voorzien van moderne gemakken zoals een inloopdouche, een vrijstaand bad en moderne tegels, maar ook daar tref je mooie warme houten accenten aan in de vorm van de zwevende badkamermeubel en de houten wandbekleding.

Fotografie: Oleg Istomin

Plaats reactie

Wees beleefd. Je kan de volgende HTML tags gebruiken: STRONG, A, BLOCKQUOTE, CODE