Moderne villa slaapkamer uit Moskou

zaterdag, maart 29th, 2014 geplaatst in Moderne slaapkamer

Deze slaapkamer is onderdeel van een mega villa gelegen vlakbij de Russische hoofdstad Moskou. Op de bovenste verdieping vind je de openbare ruimtes zoals de woonkamer, keuken en toilet, terwijl de slaapkamers zich op de benedenverdieping bevinden. Net als de rest van het interieur, is het ontwerp van deze mooie slaapkamer het werk van de architecten Arseniy Borisenko en Peter Zaitsev van Za bor architects.

Moderne villa slaapkamer uit Moskou

Wit en hout

De overall uitstraling van de slaapkamer is modern, die te danken is aan zowel de slaapkamers meubels als het materiaalgebruik. Er is gekozen voor een lichte white wash houten vloer, die je ook voor een gedeelte terugziet in de muur waar het bed tegenaan staat. En dit wordt gecombineerd met bijvoorbeeld strak gestuukte witte muren en een super modern bed. Een zwevend bed die aan één kant vastzit aan de slaapkamer muur.

Slaapkamer verlichting

Naast het materiaal en het zwevend bed, is er ook heel veel aandacht besteed aan de verlichting. Er is gekozen voor zowel spotjes aan het plafond, wandverlichting, als op maat gemaakte verlichting onder het bed en in de bedwand.

Moderne villa slaapkamer uit Moskou

Plaats reactie

Wees beleefd. Je kan de volgende HTML tags gebruiken: STRONG, A, BLOCKQUOTE, CODE