Moderne slaapkamer met een Oosters tintje door Keven Hu

woensdag, juli 4th, 2018 geplaatst in Moderne slaapkamer

Je vindt het helemaal niets of je vindt het juist helemaal geweldig, een interieur met een Oosters tintje. Hieronder zien jullie de slaapkamer, die ingericht is door interieur & architectenbureau H Design uit Hong Kong. Kevin Hu, de interieurontwerper van H Design heeft het interieur ontworpen voor een modern appartement gelegen in het Chinese Chongqing. Een moderne familiewoning, gekenmerkt door prachtige materialen zoals marmer en staal, een neutraal kleurenpalet, bestaande uit voornamelijk beige kleurtinten. Hieronder zien jullie hoe één van de slaapkamers is geworden!

Moderne slaapkamer met een Oosters tintje door Keven Hu

Mooie materialen en kleuren

De bewoners van de woning wilden een mooie luxe woning, die strak is afgewerkt en voorzien is van moderne gemakken. Daarbij hadden ze ook nog een andere bijzondere wens. Ze wilden namelijk een interieur met een Oosters tintje. Deze briefing is door de interieurontwerper vertaalt naar een passend ontwerp, waar de bewoners enorm blij mee zijn geworden. Deze stijl komt in elke ruimte terug van de woning, van de keuken tot de badkamer en de slaapkamer.

Moderne slaapkamer met een Oosters tintje door Keven Hu

Moderne meubels

Dit is de master bedroom. Net als in de rest van het interieur overheersen neutrale kleuren zoals beige, grijs en bruin. Op de vloer vind je een sfeervolle warme houten vloer. De meubels zijn strak en modern, zoals het bed, de bijbehorende nachtkastjes en de grote kledingkast. Aan het uiteinde van het bed is een bank geplaatst, waar verschillende vormen van decoratie op geplaatst zijn zoals stapels boeken en een mooi dienblad. Het grote vloerkleed, die half onder het bed is, past er ook helemaal bij.

Moderne slaapkamer met een Oosters tintje door Keven Hu

Oosters reliëf muurdecoratie

En de wens voor een Oosters tintje zie je hier ook terugkomen, aan de grote muur waar het bed tegenaan is geplaatst. Daar is een lambrisering gecreeerd met aan de onderkant behang, terwijl de bovenkant voorzien is muurdecoratie waarbij de bloemen versieringen een reliëf effect hebben. Super mooi gedaan.

Fotografie: Zhang Qilin

Plaats reactie

Wees beleefd. Je kan de volgende HTML tags gebruiken: STRONG, A, BLOCKQUOTE, CODE