Moderne slaapkamer met een chique afwerking

vrijdag, september 7th, 2018 geplaatst in Leuke slaapkamer ideeen, Moderne slaapkamer

Er zijn heel veel verschillende manieren om een interieur een chique uitstraling te geven. Materialen en kleuren spelen daarbij een hele belangrijke rol. Vandaag willen we een voorbeeld laten zien, die we gevonden hebben in een project van interieur- & architectenbureau Aviram Kushmirski. Zij hebben in Tel Aviv een modern appartement ontworpen en ingericht. Het interieurontwerp kenmerkt zich met moderne strakke lijnen, maar vooral ook met een heel chique uitstraling. Hieronder kan je zien hoe de hoofdslaapkamer is geworden!

Moderne slaapkamer met een chique afwerking

De slaapkamer is lekker ruim. De ontwerpers hebben dan ook goed gebruik gemaakt van de aanwezige ruimte, door er verschillende elementen in toe te voegen. De basis is neutraal chique, bestaande uit een sfeervolle warme houten vloer en strak afgewerkte grijs en wit geverfde muren.

Moderne slaapkamer met een chique afwerking

Op maat gemaakt gestoffeerd hoofdbord

Tegen de grijze muur is een op maat gemaakt hoofdbord gemaakt, die over de hele breedte van de muur loopt. Het hoofdbord is gestoffeerd met een mooie lichtgrijze stof en geeft de slaapkamer een hele chique afwerking. Vooral in combinatie met het bed, de twee leuke nachtkastjes met de gouden deurgrepen, het bed en de twee kunstwerken aan de muur ingelijst in mooie gouden lijsten.

Moderne slaapkamer met een chique afwerking

Maatwerk bank en kast

Rechts van het bed, onder het raam, is een vaste bank gecreëerd waar je kunt zitten in de slaapkamer. En de grote muur tegenover het bed is ingericht met een grote maatwerk inbouwkast. Daar vind je de TV meubel, waar de TV in gebouwd is, ladekasten en grote kledingkasten.

Moderne slaapkamer met een chique afwerking

De slaapkamer is ook ingericht met een ensuite badkamer. Deze is te bereiken middels een mooie donkere houten schuifdeur. Heel stoer!

Plaats reactie

Wees beleefd. Je kan de volgende HTML tags gebruiken: STRONG, A, BLOCKQUOTE, CODE