Moderne open slaapkamer

woensdag, maart 19th, 2014 geplaatst in Moderne slaapkamer

Vandaag wil ik leuke slaapkamer ideeën delen voor een moderne open slaapkamer. De slaapkamer die we hieronder hebben geplaatst is een ontwerp van de architecten Stefan Antoni Olmesdahl Truen in samenwerking met OKHA interiors. Zij hebben een luxe appartement met twee verdiepingen ontworpen, waarbij de moderne stijl aangevuld wordt met Afrikaanse ritmes, geometrische vormen en grafische elementen.

Moderne open slaapkamer

Vide

Vanuit de grote open woonkamer kom je met een moderne open trap direct terecht in de slaapkamer. Omdat de gehele buitenmuur van glas is, heb je hier een fantastisch uitzicht over de zonsondergang van Kaapstad. Er zijn ook geen dichte muren aanwezig. In plaats daarvan is een soort van vide gecreëerd, waardoor je direct contact hebt met de woonkamer op de benedenverdieping.

Geometrische vormen

In de slaapkamer is gekozen voor zwart tapijt, gecombineerd met strakke zwarte muren. De eyecatcher wordt gevormd door de achterwand waar het bed tegenaan staat. Met hout is een prachtig stukje kunstwerk gemaakt met geometrische vormen.

Moderne open slaapkamer

Moderne open slaapkamer

Plaats reactie

Wees beleefd. Je kan de volgende HTML tags gebruiken: STRONG, A, BLOCKQUOTE, CODE