Minimalistische driehoekige slaapkamer

donderdag, augustus 2nd, 2018 geplaatst in Leuke slaapkamer ideeen, Moderne slaapkamer

Rechthoekige slaapkamers met normale rechte muren zijn het meest eenvoudig in te richten. Maar er zijn ook genoeg slaapkamers, die wel uitdagender zijn. Slaapkamers die op zolder zijn ingericht bijvoorbeeld en te maken hebben met schuine wanden van het dak. En driehoekige slaapkamers zijn daar ook een goed voorbeeld van. Daar heb je te maken met een rare hoek, waar bijvoorbeeld geen grote kast geplaatst kan worden. Dit hoeft natuurlijk geen ramp zijn, zolang je daar een oplossing voor hebt. Vandaag nemen we jullie mee naar Stockholm waar een een kijkje gaan nemen in zo’n driehoekige slaapkamer, die op een stijlvolle minimalistische manier is ingericht.

Minimalistische driehoekige slaapkamer

Het is de slaapkamer van een super stoer appartement uit Zweden. Het is een super stoer complex, waarvan alle appartementen voorzien zijn van stoere moderne grote raampartijen. Ook in deze slaapkamer tref je zo’n grote raampartij aan, die de slaapkamer voorziet van natuurlijk zonlicht.

Houten vloer en lichtgrijze muren

Zoals gezegd gaat het om een driehoekige slaapkamer met een lastige hoek. Hier hebben ze besloten om een werkplek in die hoek in te richten. Er is een klein bureautje geplaatst met mooie fotolijsten aan de muur. Het gehele appartement is voorzien van een sfeervolle mooie houten vloer, die ook doorloopt in de slaapkamer. In de slaapkamer hebben ze echter een groot deel van die vloer bedekt met een groot grijs vloerkleed onder het bed.

De houten vloer hebben ze gecombineerd met strak afgewerkte lichtgrijze muren. Op enkele lijsten na, zijn de muren ongedecoreerd gelaten. Hierdoor heeft de slaapkamer een nogal minimalistische uitstraling gekregen. Het past wel mooi bij de stijl van het appartement.

Minimalistische driehoekige slaapkamer

Minimalistische driehoekige slaapkamer

Minimalistische driehoekige slaapkamer

Plaats reactie

Wees beleefd. Je kan de volgende HTML tags gebruiken: STRONG, A, BLOCKQUOTE, CODE