Luxe moderne slaapkamer van bungalow

zondag, juli 8th, 2018 geplaatst in Luxe slaapkamer, Moderne slaapkamer

Houd je van moderne luxe interieurs? Dan hebben we vandaag iets moois voor je in petto. We gaan namelijk een kijkje nemen in de slaapkamer van The Piano House, een project van interieur- en arhitectenbureau Line A. The Piano House is een super luxe moderne vrijstaande bungalow, die prachtig is ingericht met de mooiste materialen, meubels en accessoires. Hieronder zien jullie het resultaat van de master bedroom en de bijbehorende badkamer en suite!

Luxe moderne slaapkamer van bungalow

Muren mix

Het is een prachtige grote ruimte en door de grote raampartijen die van de vloer tot het plafond lopen, is het ook super licht. Op de vloer tref je super grote vierkante witte gespikkelde tegels aan, die gecombineerd is met muren die op verschillende manieren zijn bekleed. Zo is de muur achter het bed bekleed met prachtige eiken houten planken, die de slaapkamer een warme luxe uitstraling geven. De grote muur tegenover het bed, die ook doorloopt tot in de open badkamer en suite, is bekleed met strakke witte panelen. En dan is er nog een scheidingswand geplaatst tussen de badkamer en de slaapkamer, die met stoere grijze betontegels is betegeld. Drie verschillende materialen die erg mooi bij elkaar passen.

Luxe moderne slaapkamer van bungalow

Luxe moderne slaapkamer van bungalow

Design slaapkamer

De slaapkamer is strak, modern en minimalistisch. Het moderne designbed is voorzien van grote kussens als hoofdbord. Naast het bed is een lage zwarte kast geplaatst, waar verschillende mooie spullen op geplaatst zijn. Aan de witte muur tegenover het bed is de grote televisie opgehangen. Onder het bed vind je een groot vintage vloerkleed. En in de hoek van de slaapkamer, bij het raam en de betonnen scheidingswand staat de iconische Eames lounge chair.

Achter de betonnen muur vind je de badkamer en suite. Daar vind je dezelfde luxe als de slaapkamer met een ruime inloopdouche, dubbele wastafels én een vrijstaand bad bij het grote raam. Nice!

Luxe moderne slaapkamer van bungalow

Luxe moderne slaapkamer van bungalow

Luxe moderne slaapkamer van bungalow

Bron: Line-a.md

Plaats reactie

Wees beleefd. Je kan de volgende HTML tags gebruiken: STRONG, A, BLOCKQUOTE, CODE