Imposante Scandinavische moderne slaapkamer

donderdag, april 5th, 2018 geplaatst in Moderne slaapkamer

Scandinavisch modern, zo zou je deze slaapkamer kunnen omschrijven. Het is een project van architectenbureau INT2architecture. Zij hebben in St. Petersburg in Rusland een super mooi appartement ontworpen. In totaal heeft het appartement drie slaapkamers. Je zou het niet zeggen, maar dit is de kleinste slaapkamer van de drie. Klein is het zéker niet!

Imposante Scandinavische moderne slaapkamer

Imposante basis

Alle ruimtes in het appartement zijn imposant. Hoge plafonds, grote klassieke raampartijen en super licht. Alleen de basis heeft dus al iets Scandinavisch. De ontwerpers hebben gekozen voor een mooie lichte visgraat houten vloer, die heel mooi past bij het karakter van het pand. De muren zijn strak afgewerkt en wit geschilderd. Het onderste gedeelte is bekleed met klassieke lambrisering, en aan de bovenkant zijn de muren en het grijs geschilderde plafond versierd met karakteristieke sierlijsten.

Imposante Scandinavische moderne slaapkamer

Scandinavisch moderne meubels

Het bed met de grote kussens als hoofdbord is gemaakt van kastanje hout, en ook de lage TV meubel is van hetzelfde materiaal gemaakt. Andere mooie accessoires waarmee deze slaapkamer is ingericht zijn allemaal stuk voor stuk erg stijlvol. De vloerlamp, de poster boven het bed, het vloerkleed, de grote kledingkast, noem maar op.

Plaats reactie

Wees beleefd. Je kan de volgende HTML tags gebruiken: STRONG, A, BLOCKQUOTE, CODE