Eigentijdse chique Italiaanse badkamer

zondag, mei 13th, 2018 geplaatst in Moderne slaapkamer, Romantische slaapkamer

Italiaans interieurdesign kenmerkt zich vaak met luxe en chique eigenschappen. Daarom vind je het geweldig of juist helemaal niets. Maar vandaag willen we een Italiaanse slaapkamer laten zien, die net iets anders is ingericht. De slaapkamer van een inspirerend appartement uit Italie, die vorig jaar ontworpen en ingericht is door de interieurontwerpers van Studio Tenca & Associati.

Moderne badkamer met een Victoriaans tintje

Geschilderde lage lambrisering en visgraat vloer

Het eerste wat opvalt is den mooie basis in deze slaapkamer. De basis heeft hier grote invloed op de sfeer. De Italiaanse ontwerpers hebben de muren en het plafond op een hele stijlvolle manier geschilderd. Er is een lage donkerblauwe lambrisering geschilderd van ongeveer 20 – 25 centimeter hoog, terwijl de bovenkant van de muur lichtgrijs is geschilderd. Ook het plafond heeft dezelfde mooie grijze kleurtint gekregen. Deze mooie wand- en plafondbewerking is super eigentijds. Ze hebben dit gecombineerd met een prachtige klassiek chique visgraat vloer.

Moderne badkamer met een Victoriaans tintje

Het bed is wel typisch Italiaans. Een klassiek wit bed met een hoofdboard waar chique knopen in verwerkt zijn. Naast het bed zijn bijzettafeltjes geplaatst, bestaande uit een witte marmeren blad en een zwarte stalen frame. Daarboven zijn mooie gouden hanglampen opgehangen.

Fotografie: Riccardo Gasperoni

Plaats reactie

Wees beleefd. Je kan de volgende HTML tags gebruiken: STRONG, A, BLOCKQUOTE, CODE