Droom slaapkamer met IKEA kasten

zaterdag, maart 25th, 2017 geplaatst in Moderne slaapkamer

IKEA biedt enorm veel handige en praktische oplossingen voor slaapkamers. Voor kleine slaapkamers, maar juist ook voor grote slaapkamers. Vandaag nemen we een kijkje in een droom slaapkamer, die ingericht is door de stylisten van IKEA.

ikea-nordli-kast

Droom slaapkamer met IKEA kasten

Witte muren en betonvloer

Het is een geweldige ruimte met veel natuurlijk zonlicht, die de weg naar de slaapkamer weten te vinden door de grote glazen schuifpuien. Alle muren zijn bovendien strak gestuukt en wit geschilderd. Ook de stoere strakke betonvloer is geweldig.

marmeren-dienblad-slaapkamer

IKEA NORDLI kasten

Het is een grote slaapkamer met enorm veel ruimte. In plaats van de slaapkamer traditioneel tegen een muur te zetten, hebben ze ervoor gekozen om de het bed een plekje midden in de slaapkamer te geven. Het bed is geplaatst tegen de witte NORDLI kasten. Aan de ene kant wordt het dus gebruikt als hoofdsteun, terwijl je aan de andere kant enorm veel opbergruimte aanwezig is.

ikea-nordli-kast

Gevlochten meubels en accessoires

Het wit en het begon geeft de slaapkamer een moderne kille uitstraling, maar met een aantal mooie gevlochten accessoires en meubels is er meer warmte toegevoegd. De vloerkleed bijvoorbeeld of de IKEA PS GULLHOLMEN stoel.

droom-slaapkamer-ikea-kasten

Bron: Livethemma.ikea.se

Plaats reactie

Wees beleefd. Je kan de volgende HTML tags gebruiken: STRONG, A, BLOCKQUOTE, CODE