Deze stoere moderne slaapkamer is voorzien van een geheime deur

maandag, augustus 14th, 2017 geplaatst in Industriële slaapkamer, Moderne slaapkamer

Eergisteren hebben we jullie geïnspireerd met de master bedroom, die ontworpen is door architectenbureau studio LCGA Diseño. Zoals beloofd gaan we vandaag de tweede slaapkamer laten zien in datzelfde stoere moderne appartement. Hoewel dit niet dé master bedroom is, is deze slaapkamer minstens net zo mooi en stoer als de master bedroom. Sterker nog, misschien is deze zelfs nóg mooier en stoerder!

Deze stoere moderne slaapkamer is voorzien van een geheime deur

Strak, modern en stoer

Hoewel het een andere slaapkamer is, is de stijl wel duidelijk te herkennen. Er is gebruik gemaakt van dezelfde vloer en de zelfde strakke witte wanden. Het grote verschil zit in de smalle muur. Die muur is namelijk niet alleen bewerkt met stoere grijze betonstuc, daar is ook een op maat gemaakte wandkast gerealiseerd over de gehele breedte van de slaapkamer. De wandkast bestaat aan de onderkant uit dichte grijze kasten, terwijl de bovenkant vooral voorzien is van open vakken. En wat je in eerste instantie niet ziet, is dat er een geheime deur verwerkt is in de kast. Deze deur leidt naar de badkamer en suite!

Deze stoere moderne slaapkamer is voorzien van een geheime deur

Wandkast met verborgen deur

De wandkast is prachtig en vormt dan ook de eyecatcher in deze slaapkamer. Daarom hebben ze met moderne spotjes aan een plafondrail de wandkast belicht.

Naast de wandkast vind je een bijpassend designbureau en bed. Net zoals in de andere slaapkamer zijn deze meubels ook voornamelijk strak en grijs. Dat geldt zelfs voor het strakke vaste nachtkastje naast het bed. Boven het nachtkastje is een stoere zwarte industriële zwarte wandlamp gemonteerd.

Deze stoere moderne slaapkamer is voorzien van een geheime deur

Plaats reactie

Wees beleefd. Je kan de volgende HTML tags gebruiken: STRONG, A, BLOCKQUOTE, CODE