Deze slaapkamer is ingericht als een luxe suite

donderdag, mei 17th, 2018 geplaatst in Moderne slaapkamer

Een TV in de slaapkamer is heel normaal, maar in deze slaapkamer zijn ze net iets verder geaan. Ze hebben het namelijk ingericht als een luxe suite van een designhotel. De TV is aan de muur opgehangen, vergezeld door een brede moderne zevende tv meubel, een bureau én een bank!

Deze slaapkamer is ingericht als een luxe suite

Het is een ontwerp van interieur- en architectenstudio Platino Interior Design. Een Taiwanese architectenstudio, die in 2016 het Hsieh Residence heeft ontworpen. Een luxe en ruime woning gelegen in Hsinchu City in Taiwan met een woonoppervlak van 250m2 verdeeld over drie woonlagen. Deze slaapkamer, de master bedroom is ingericht op de eerste verdieping.

Deze slaapkamer is ingericht als een luxe suite

warmte en sfeer

Doordat het een vrij ruime slaapkamer is, was het mogelijk om het in te richten met meer dan alleen een groot tweepersoonsbed. De stijl is super modern, maar het straalt ook heel veel warmte en sfeer uit. Op de vloer vind je een warme houten vloer, gecombineerd met een grote wand die volledig betegeld is met donkergrijze rechthoekige wandtegels. Daar is de TV en de bijbehorende tv meubel opgehangen. Naast moderne spotjes in het stukje verlaagde plafond, zijn er ook mooie koperen wandlampen aan deze muur gemonteerd.

Deze slaapkamer is ingericht als een luxe suite

Wit carrara marmer

De muur, waar het bed tegenaan is geplaatst, is strak gestuukt en licht taupe geschilderd. Over de gehele breedte van de muur is een op maat gemaakt hoofdboard gemaakt van witte carrara marmer. Het marmer geeft de slaapkamer nóg meer een luxe en chique uitstraling.

Plaats reactie

Wees beleefd. Je kan de volgende HTML tags gebruiken: STRONG, A, BLOCKQUOTE, CODE