De slaapkamer van het luxe droomhuis van Australische architect

dinsdag, juni 13th, 2017 geplaatst in Moderne slaapkamer

Heb jij je weleens afgevraagd hoe je jouw droomhuis zou inrichten, als geld geen issue was? Ja, inderdaad, dat zou nog eens een hele uitdaging zijn. Vandaag willen we een slaapkamer laten zien, van een villa, die Australische architect Sarah Waller heeft ontworpen voor haar eigen familie. Dit is pas een droomhuis!

De slaapkamer van het luxe droomhuis van Australische architect

Eenvoudig leuk

Vooral vergeleken met de rest van het huis en tuin, ziet de woning er nog vrij eenvoudig uit. Eenvoudig, maar wel erg leuk. Het is ruim en door het grote raam ook super licht. Op de vloer vind je licht gespikkelde witte tegels, gecombineerd met strakke witte wanden en plafond.

Slaapkamer meubels

Naast een groot grijs bed, twee houten bijzettafeltjes als nachtkastjes, vind je hier ook nog een hele mooie op maat gemaakte meubel bij het raam. De architect heeft een multifunctionele strakke witte meubel gemaakt, bestaande uit grote brede ladekasten. Op de twee brede ladekasten is een bank gecreeerd met een comfortabele grijze zitkussen. Een heerlijk plekje met heel veel zon.

Naast de moderne vierkante zwarte inbouwspots in het plafond, zijn er ook nog twee hanglampen aan het plafond opgehangen, boven de twee houten nachtkastjes.

Fotografie: Frysteen

Plaats reactie

Wees beleefd. Je kan de volgende HTML tags gebruiken: STRONG, A, BLOCKQUOTE, CODE