B&B Yellow Submarine in Antwerpen

dinsdag, mei 30th, 2017 geplaatst in Industriële slaapkamer, Moderne slaapkamer

Houd je van modern strak en industrieel stoer? Dan zal je deze slaapkamer combinatie geweldig vinden. Het is de slaapkamer van Yellow Submarine, een super toffe Bed & Breakfast gelegen in het centrum van Antwerpen. Daarnaast is Yellow Submarine ook een kantoorruimte voor een reclamebureau én een leuke koffiebar. Geweldig concept toch? En alleen de slaapkamer van de B&B is al helemaal geweldig!

B&B Yellow Submarine in Antwerpen

B&B Yellow Submarine in Antwerpen

Mix van materialen

De architecten van sculp[IT]architecten waren verantwoordelijk voor zowel het interieur als het exterieur. Ze kozen voor een mix van verschillende materialen. In de slaapkamer tref je een chique parketvloer aan, die het interieur een warme uitstraling geeft. Dit hebben ze gecombineerd met strakke witte muren een een stoer en industrieel plafond van beton.

Zwevende meubel die doorloopt naar de badkamer

Midden in de slaapkamer is het grote kingsize boxspring bed geplaatst. IN de hoek bij het raam vind je een klein rond tafeltje met twee zwarte Eames stoelen. Aan de muur tegenover het bed is een moderne hoogglans TV meubel gemonteerd, die van het slaapkamer gedeelte helemaal doorloopt naar de open badkamer. Daar wordt de zwevende kast gebruikt als wastafel meubel en loopt het over op het bijzondere ronde bad. Niet alleen het ronde bad is bijzonder in de badkamer. Ook de regendouche die in het plafond is verwerkt boven het bad ziet er super strak en luxe uit.

B&B Yellow Submarine in Antwerpen

B&B Yellow Submarine in Antwerpen

B&B Yellow Submarine in Antwerpen

Plaats reactie

Wees beleefd. Je kan de volgende HTML tags gebruiken: STRONG, A, BLOCKQUOTE, CODE