Slaapkamer van een luxe penthouse appartement uit China

zondag, december 16th, 2018 geplaatst in Luxe slaapkamer

Dit is de slaapkamer van een luxe penthouse appartement gelegen in Hangzhou, Zhejiang, in China. Het appartement is ontworpen en ingericht door de ontwerpers van More Design Office, gekenmerkt door mooie luxe materialen en voorzieningen.

Slaapkamer van een luxe penthouse appartement uit China

Slaapkamer van een luxe penthouse appartement uit China

Slaapkamer van een luxe penthouse appartement uit China

Het penthouse appartement heeft vijf slaapkamers, drie woonruimtes, twee keukens en vier badkamers. De woonkamer, met een 6 meter hoge dubbele hoogte ruimte bevindt zich in het zuiden, met uitzicht op de rivier de Qiantang. De wenteltrap bevindt zich in de zuidoostelijke hoek en de drie hemelterrassen zijn verbonden met de secundaire slaapkamers, de westerse keuken en de multifunctionele ruimte.

Luxe master bedroom

Dit is de master bedroom, een prachtige moderne slaapkamer, die gekenmerkt is met een eenvoudige, maar erg sierlijke en elegante toon. Een chique visgraat parketvloer is gecombineerd met strakke moderne taupe getinte panelen aan de muren. Het plafond is deels verlaagd, waar op een mooie moderne manier verlichting in verwerkt is. De slaapkamer is vrij ruim, en je hebt ook nog eens toegang tot een grote inloopkast met maatwerk kledingkasten. Meubels en kunstwerken komen uit verschillende landen en worden hier op ingenieuze wijze gecombineerd.

Het hoge Ocean Armoire-kabinet van Alexander Lamont werd geïnspireerd door het licht onder de oceaan. De octopus handvat, scharnier en bronzen voeten waren speciaal handgemaakt door ambachtslieden in Thailand. Het is afgewerkt in een uniek perkament.

Fotografie: Guangying Photography

Plaats reactie

Wees beleefd. Je kan de volgende HTML tags gebruiken: STRONG, A, BLOCKQUOTE, CODE