Luxe donkere slaapkamer

zondag, maart 30th, 2014 geplaatst in Luxe slaapkamer

Interieur ontwerper Tanju Özelgin uit Istanbul heeft het interieur ingericht van de T House, een super luxe woning gelegen in het Bosphorus district. Het interieur kenmerkt zich met een donkere kleurenpalet, luxe materialen en is vooral erg ruimtelijk. En deze kenmerken komen vooral heel duidelijk naar voren in de grote luxe donkere slaapkamer.

Luxe donkere slaapkamer

Mysterieus

De luxe slaapkamer is voorzien van een mooie donkere sfeervolle houten vloer, maar is voor de helft bedekt met een grote zachte grijze vloerkleed, die over de gehele lengte van de slaapkamer loopt. Het plafond is nog wit gelaten, terwijl alle muren volledig zwart zijn. Samen met de kunstwerken aan de wand heeft slaapkamer zelfs een mysterieuze sfeer.

Open badkamer

De slaapkamer is verbonden met een open badkamer, die je met twee brede verlichte treden kan bereiken. Een badkamer die de luxe sfeer van de slaapkamer nog sterker benadrukken. Er is een vrijstaand bad aanwezig centraal in de badkamer, twee inloopdouches en aan beide kanten ook nog eens een wastafel. Luxer kan bijna niet.

Luxe donkere slaapkamer

Luxe donkere slaapkamer

Plaats reactie

Wees beleefd. Je kan de volgende HTML tags gebruiken: STRONG, A, BLOCKQUOTE, CODE