Zolder slaapkamer met inloopkast en babykamer

maandag, september 11th, 2017 geplaatst in Leuke slaapkamer ideeen

Het ontwerp van deze zolder slaapkamer van de verbouwing van een appartement in Seattle is onderdeel van een project van K&L Interiors. Toen het jonge gezin dit appartement had gekocht, was het de bedoeling om de verbouwing te verspreiden over meerder jaren. Het eerste project is de zolderverdieping, waar onderstaande slaapkamer met bijbehorende inloopkast, én de babykamer zijn ingericht.

Zolder slaapkamer met inloopkast en babykamer

De hoge prio van de slaapkamer en de babykamer is niet voor niets. Ze waren namelijk in verwachting van hun tweede dochter. Sterker nog, de verbouwing van de zolderverdieping was net op tijd. De bevalling vond namelijk plaatst twee weken na de verbouwing!

Verbouwing

Het gezin was erg blij met het resultaat, vooral omdat er nog zóveel gedaan moest worden. Muren en plafonds moesten gesloopt worden. Vervolgens moesten de overgebleven muren natuurlijk gestuukt en geschilderd worden. De nieuwe vloer moest er nog in komen. Kortom, heel veel werk in heel weinig tijd. Uiteindelijk was alles gelukt en kunnen ze van alles lekker genieten met hun gezin

Open indeling

De slaapkamer is super strak afgewerkt. De muren zijn strak en grijs geschilderd, wat een mooi contrast vormt met het stukje bakstenen pliaar bij de inloopkast. Het is een open inloopkast geworden, die erg praktisch is ingericht met lage open kasten gecombineerd met kledingroedes. Ook de babykamer is een fijne open babykamer geworden. Om daar meer daglicht te krijgen, hebben ze een dakraam in het dak verwerkt. Daar hebben ze geen spijt van.

Zolder slaapkamer met inloopkast en babykamer

Zolder slaapkamer met inloopkast en babykamer

Bron: Ruemag.com

Plaats reactie

Wees beleefd. Je kan de volgende HTML tags gebruiken: STRONG, A, BLOCKQUOTE, CODE