Slaapkamer van droomhuis aan een groot meer!

dinsdag, september 11th, 2018 geplaatst in Leuke slaapkamer ideeen

Hieronder zien jullie de prachtige slaapkamer van super mooie woning gelegen in Montauk in New York. De woning, gelegen langs een groot meer, was in 2017 ontworpen en ingericht door de interieur architecten van Robert Young Architects. Zowel de gevel als de interieur inrichting zijn super inspirerend. Het is een echt droomhuis geworden! Van de woonkamer tot de badkamer en de slaapkamer. Kijk snel verder en raak geïnspireerd

Slaapkamer van droomhuis aan een groot meer!

Hoog plafond met witte houten balken

De slaapkamer is voorzien van een super hoog plafond. Een traditioneel hoog plafond met een puntdak, waar witte houten balken heel mooi zichtbaar zijn. Dit zorgt ervoor dat de slaapkamer super ruimtelijk is. Ze hebben het ook ruimtelijk ingericht. Niet alleen is er gekozen voor een wit plafond en strakke witte muren, ook de indeling is erg ruimtelijk.

Slaapkamer van droomhuis aan een groot meer!

Ruimtelijk karakter

In de grote open ruimte is een multifunctioneel houten blok geplaatst, die aan de slaapkamer kant gebruikt wordt als hoofdbord, terwijl het blok in de badkamer wordt gebruikt voor de wastafel en de spiegel. Je kunt ononderbroken rondom het blok lopen, waardoor zowel de slaapkamer als de badkamer een speels en ruimtelijk karakter heeft.

Slaapkamer van droomhuis aan een groot meer!

Bron: Ryarch.com

Plaats reactie

Wees beleefd. Je kan de volgende HTML tags gebruiken: STRONG, A, BLOCKQUOTE, CODE