Slaapkamer gordijnen ideeën

zondag, september 9th, 2018 geplaatst in Leuke slaapkamer ideeen

Het is belangrijk om goede raamdecoratie te hebben in de slaapkamer. Naast privacy, zorgt raamdecoratie ook ervoor dat het licht wordt tegengehouden. Niets is vervelender dan om in het weekend om zes uur wakker gemaakt te worden door de eerste zonnestralen. Er zijn verschillende soorten raamdecoraties die je voor de slaapkamer kunt gebruiken. Denk aan lamellen, jaloezieën, shutters en natuurlijk gordijnen. En ook gordijnen heb je in verschillende soorten. Vandaag willen we jullie inspireren met leuke slaapkamer gordijn ideeën. Heel veel succes met het uitzoeken van jouw slaapkamer gordijnen!

Slaapkamer gordijnen ideeën

Gordijnen kopen lijkt eenvoudig, maar het kan een hele uitdaging zijn. Niet alleen moet je bedenken wat voor soort gordijnen je in welke ruimte in huis wilt hebben. Je moet ook de gordijnen kunnen vinden die je in je hoofd hebt. Standaard gordijnen kan je zelf op maat maken, zodat ze passen bij jouw ramen. Maar je kunt ook gordijnen volledig op maat laten maken.

Vitrages

Vitrages is misschien wel een van de oudste vormen van gordijnen. En deze mooie gordijnen lijken wel helemaal in opmars. Mooie effen kleuren en met nieuwe weeftechnieken. Vitrages zijn wel een van de duurdere vormen van gordijnen.

Slaapkamer gordijnen ideeën

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen zijn zoals het woord ‘vouwgordijnen’ eigenlijk al verklapt, gordijnen die je omhoog moet vouwen. Hierdoor ontstaan er een aantal lagen, voordat het gordijn helemaal opengevouwen is. Vouwgordijnen geven de slaapkamer een moderne eigentijdse uitstraling. En het grote voordeel, is dat de gordijnen makkelijk eraf te halen zijn, om het te wassen.

Slaapkamer gordijnen ideeën

Slaapkamer gordijnen ideeën

Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn vergelijkbare gordijnen met vouwgordijnen. Het grote verschil is dat je rolgordijnen naar boven en naar beneden kan rollen in plaats van vouwen. Ook rolgordijnen zijn simpel te monteren.

Slaapkamer gordijnen ideeën

Slaapkamer gordijnen ideeën

Paneelgordijnen

Steeds meer mensen kiezen voor paneelgordijnen voor hun moderne woningen. Paneelgordijnen zijn vlak hangende paneeldelen met grote oppervlakken die je over elkaar kunt hangen. Je kunt kiezen voor effen kleuren, maar ook grote bedrukking, bijvoorbeeld met een mooie bloem, wordt vaak gekozen.

Slaapkamer gordijnen ideeën

Slaapkamer gordijnen ideeën

Plaats reactie

Wees beleefd. Je kan de volgende HTML tags gebruiken: STRONG, A, BLOCKQUOTE, CODE