Scandinavische slaapkamer met een vintage Italiaans tintje

dinsdag, juni 12th, 2018 geplaatst in Leuke slaapkamer ideeen

Vandaag willen we jullie een hele bijzondere slaapkamer laten zien. Het is de slaapkamer van een Scandinavisch appartement gelegen in een populaire wijk in Stockholm. Wat bijzonder is, is dat deze slaapkamer een Italiaans tintje heeft. Dit komt door de bijzondere indeling en details van dit appartement. Het appartement heeft een woonoppervlak van in totaal 84m2. Doordat het appartement relatief smal en erg diep is, zijn alle vertrekken naast elkaar op een rijtje ingericht. De slaapkamer vind je aan de achterkant van het appartement, samen met de bijbehorende badkamer en suite.

Scandinavische slaapkamer met een vintage Italiaans tintje

Grote inbouwkasten tot aan het hoge plafond

Via authentieke klapdeuren vanuit de keuken heb je toegang tot de enige slaapkamer van het appartement. Het hoge plafond en de karakteristieke ramen zorgen voor veel licht en ruimtelijkheid. Daarom is het extra mooi dat ook de inbouwkasten helemaal tot aan het plafond lopen. Er zijn twee inbouwkasten gerealiseerd, één aan elk kant van het bed.

Scandinavische slaapkamer met een vintage Italiaans tintje

Vintage Italiaans tintje

Naast de achterste inloopkast tref je dubbele deuren, die toegang biedt tot de badkamer. Niet alleen de authentieke dubbele deuren geven de slaapkamer een Italiaans tintje, ook de vaste trap naar de deur heeft iets Italiaans. En dat plaatje wordt helemaal compleet door de grote muur achter het bed. Die muur is namelijk bekleed met super mooi vintage behang met tin tiles patroon.

Scandinavische slaapkamer met een vintage Italiaans tintje

Plaats reactie

Wees beleefd. Je kan de volgende HTML tags gebruiken: STRONG, A, BLOCKQUOTE, CODE