Persoonlijke slaapkamer met leuke decoratie

vrijdag, juni 8th, 2018 geplaatst in Leuke slaapkamer ideeen

Het belangrijkste van een interieurontwerp, is dat het persoonlijk is. Je moet je er dus vooral goed bij voelen. Het kan nog zo mooi zijn, maar als je je er niet thuis voelt, dan is het geen goed interieurontwerp. Dit is ook de kunst van een goede interieurontwerper, het interieur moet er niet alleen goed uitzien, maar het moet ook bij de bewoner passen. Deze slaapkamer is een heel mooi voorbeeld van zo’n interieurontwerp. Kijk je mee?

Persoonlijke slaapkamer met leuke decoratie

Deze slaapkamer is niet het plaatje wat je normaal tegenkomt in een woonmagazine. Niet dat het niet mooi is, zéker niet, je ziet gewoon dat de eigenaar elementen heeft gebruikt, die zij zelf mooi vindt. En dat vinden wij juist heel erg leuk.

Decoratie rondom het bed

Het bed is super leuk opgemaakt met mooie bedlinnen en heel veel kussens. En ook rondom het bed vind je allerlei leuke elementen zoals het de gevlochten opbergmanden bij de radiator, de grote spiegel in de hoek en het archiefkastje die als nachtkastje naast het bed wordt gebruikt. Aan de muur boven het bed is een collage gemaakt van verschillende leuke vintage spiegels en een botanische poster.

Persoonlijke slaapkamer met leuke decoratie

Botanisch tintje

De slaapkamer heeft sowieso een botanisch tintje dankzij de verschillende mooie groene planten. Deze vind je terug op de vensterbanken, op een stoel en er is ook een leuke hangplant aan het plafond opgehangen met een leuke plantenhanger.

De grote muur tegenover het bed is ingericht met een grote kledingkast met schuifdeuren. En naast het bed is een hele mooie vitrinekast geplaatst, waar verschillende spullen in wordt geplaatst.

Persoonlijke slaapkamer met leuke decoratie

Plaats reactie

Wees beleefd. Je kan de volgende HTML tags gebruiken: STRONG, A, BLOCKQUOTE, CODE