Eenvoudig warme slaapkamer

dinsdag, februari 6th, 2018 geplaatst in Leuke slaapkamer ideeen

In een prachtig karakteristiek appartement gelegen in aan de Linnégatan in het Zweedse Göteborg, hebben we deze slaapkamer gevonden. Een eenvoudige slaapkamer, die op een eenvoudige manier erg stijlvol is ingericht. Het is hét perfecte bewijs dat je niet veel nodig hebt om een ruimte leuk en sfeervol te maken. We zijn benieuwd wat jullie ervan vinden. Zijn jullie net zo enthousiast als wij? Of vind je de slaapkamer juist helemaal niets? Laat het ons weten!

Eenvoudig warme slaapkamer

Kleine slaapkamer

Het is geen grote slaapkamer. Sterker nog, het is zelfs een vrij kleine slaapkamer. Doordat het erg smal is, past er net een tweepersoonsbed over de breedte. Maar er blijft dan geen ruimte meer over om vanuit de zijkanten in bed te stappen. Gelukkig is de slaapkamer best lang. Hierdoor is het mogelijk om bijvoorbeeld een kastje neer te zetten.

Eenvoudig warme slaapkamer

Warme kleuren

Zoals gezegd is de slaapkamer erg sfeervol en warm ingericht. Dit is te danken aan de gebruikte kleuren. Op de vloer vind je een sfeervolle warme houten vloer, terwijl alle muren in een lichte taupe kleur zijn geschilderd. Een prachtige warme combinatie. En ook aan de muren zijn mooie decoratie items te vinden, zoals de gouden wandplank/lamp van Frama CPH, de leuke fotolijstjes en de houten kapstok. Er is gekozen voor witte bedlinnen, maar een simpele bruine kussen zorgt ervoor dat het spannend blijft.

Eenvoudig warme slaapkamer

Plaats reactie

Wees beleefd. Je kan de volgende HTML tags gebruiken: STRONG, A, BLOCKQUOTE, CODE