Oude schuur verbouwd tot landelijke slaapkamer

vrijdag, april 4th, 2014 geplaatst in Landelijke slaapkamer

Laat je inspireren door de leuke ideeën van deze landelijke slaapkamer. Het is geen normale slaapkamer, want het is een voormalige oude schuur die verbouwd is tot een super schattig en romantisch gastenverblijf.

Oude schuur verbouwd tot landelijke slaapkamer

Via vtwonen

Er is heel veel gedaan om de landelijke slaapkamer eruit te laten zien zoals het er nu uitziet. Zo heeft het een nieuwe betonnen vloer gekregen en is het oude dak vervangen door een puntdak. Dit geeft de slaapkamer niet alleen extra licht, maar hierdoor heeft het ook een veel hoger plafond, waardoor het veel ruimtelijker en groter lijkt. De houten balken aan het plafond zorgen bovendien voor een echte landelijke sfeer.

Ze hebben gekozen om het originele houtwerk van het gastenverblijf te behouden. Wel hebben ze dit volledig opnieuw moeten schuren en schilderen.

Leuke decoratie ideeën

Naast de basis met de wit geschilderde houten muren en betonnen vloer zijn er veel leuke ideeën gebruikt om de slaapkamer te decoreren.

Om handdoeken op te bergen is bijvoorbeeld een oude medicijnkast gebruikt. En in de gegalvaniseerde emmer staan lotions voor de gasten. De grote industriële lampen komen van IKEA.

Plaats reactie

Wees beleefd. Je kan de volgende HTML tags gebruiken: STRONG, A, BLOCKQUOTE, CODE