Kleine slaapkamer ideeën van Shelby Girard

donderdag, maart 27th, 2014 geplaatst in Kleine slaapkamer

Deze kleine slaapkamer is van Shelby Girard. Zij is een interieur ontwerpster en woont in de Logan Square buurt in Chicago. Wat ze het fijnst in deze woning vindt, is het natuurlijke zonlicht in combinatie met het hoge plafond. Je kan hier genieten van zowel de mooie zonsopkomst als zonsondergang. Als interieur ontwerpster heeft ze uiteraard haar designskills gebruikt om haar kleine slaapkamer in te richten. Laat je inspireren van de leuke slaapkamer ideeën van Shelby!

Kleine slaapkamer ideeën van Shelby Girard

Mix van oud en nieuw

Haar slaapkamer is een mix van oud met nieuw. De interieur ontwerpster probeert tijdens het inrichten het praktische altijd te combineren met het decoratieve. Bij voorkeur gebruikt ze meubels en accessoires met een persoonlijke betekenis of herwonnen meubels. Het resultaat is een moderne slaapkamer met een persoonlijk en warm tintje.

Leuke ideeën

Het kunstwerk dat boven het bed hangt is een ontwerp van haar opa Frank Girard, die kunstenaar was. Dit specifieke stuk heeft jarenlang in het huis van haar opa en oma gehangen. En nu heeft Shelby het dus in haar kleine slaapkamer gebruikt.

Het zwarte witte bedlinnen en kussens zijn van IKEA. Een van de weinige dingen die ze gewoon nieuw in de winkel heeft gekocht. De nachtkastjes en lamp heeft ze tweedehands gekocht en zelf helemaal bewerkt. Zelfs haar bed heeft ze helemaal zelf gemaakt met houten planken van Home Depot. Dit heeft ze gecombineerd met vintage poten die ze op Etsy heeft gevonden. Leuk!

Kleine slaapkamer ideeën van Shelby Girard

Kleine slaapkamer ideeën van Shelby Girard

Plaats reactie

Wees beleefd. Je kan de volgende HTML tags gebruiken: STRONG, A, BLOCKQUOTE, CODE