Gordijnen als slaapkamer deur

donderdag, april 19th, 2018 geplaatst in Kleine slaapkamer, Leuke slaapkamer ideeen

We hebben hier de laatste tijd heel veel slaapkamers laten zien van kleine appartementen. Het is super leuk om te zien hoe mensen omgaan met de beperkte ruimte in huis. Vooral als het gaat om eenkamerappartementen, is het tóch de kunst om een mooi balans te vinden in licht, ruimte en esthetiek. Glazen wanden zijn super mooi, maar kosten ook wel wat. Vandaag willen we een slaapkamer van een eenkamerappartement laten zien, die ook erg leuk is ingericht, en veel minder geld kost. Ideaal voor mensen met een lager budget.

Gordijnen als slaapkamer deur

Werkplek

Het is de slaapkamer van een eenkamerappartement uit de Zweedse hoofdstad. Het is nog geen 50m2 groot, maar door de leuke en praktische indeling is het tóch een heel fijn appartement. De slaapkamer en woonkamer zijn gecombineerd. Het fijne wel is, is dat er een grote nis aanwezig is. In die nis is de slaapkamer ingericht. De nis is groot genoeg voor een groot bed. Daarnaast is er zelfs plek om er een werkplekje in te richten met een klein bureau.

Gordijnen als slaapkamer deur

Gordijnen als deur

Om de slaapkamer tóch volledig af te kunnen sluiten en te scheiden van de woonkamer, zijn er gordijnen opgehangen. Als het open is, dan heb je een volledige open ruitme, en is de slaapkamer bij de woonkamer betrokken. En als je gaat slapen, kan je de slaapkamer dus volledig afsluiten met de gordijnen.

Alle muren in het appartement zijn strak afgewerkt en lichtgrijs geschilderd. Ook in de slaapkamer, op één muur na. De grote muur is namelijk bekleed met een mooi zwart wit patroon behang. Leuk!

Gordijnen als slaapkamer deur

Gordijnen als slaapkamer deur

Plaats reactie

Wees beleefd. Je kan de volgende HTML tags gebruiken: STRONG, A, BLOCKQUOTE, CODE