Leuke jongenskamer met super leuk behang

zaterdag, augustus 4th, 2018 geplaatst in Kinderkamer

Strak gestuukte en geverfde muren zijn super populair, maar hier hebben we vaak gezien dat behang nog steeds erg leuk kan zijn. Sterker nog, met behang kan je een sfeer en uitstraling creëren in een interieur, die je met gestuukte muren nooit kan creëren. Dit kan leuk zijn voor de woonkamer of slaapkamer, maar vooral in een kinderkamer kan behang van geweldige toegevoegde waarde zijn. Vandaag willen we onderstaande kinderkamer laten zien, waar het gebruikte behang dé blikvanger vormt. Kijk mee en raak geïnspireerd!

Leuke jongenskamer met super leuk behang

Jongenskamer

Deze kinderkamer is ontworpen en ingericht door interieurontwerpster Melissa Bonney van interieurontwerp bureau The Designory uit Australië. Zij heeft het Bronte House gerealiseerd, een super mooie familiewoning aan het strand, die van top tot teen is gerenoveerd. In totaal heeft de woning drie ruime slaapkamers, waarvan twee ingericht zijn als kinderkamer. Dit is de kinderkamer van de jongen, die in tegenstelling tot zijn twee zusjes een eigen kamer heeft gekregen.

Leuke jongenskamer met super leuk behang

Muurdecoratie

Voor de vloer is er gekozen voor een mooie lichte houten vloer, maar het grootste gedeelte daarvan is bedekt met een groot vloerkleed. En daarop hebben ze nog een extra schapenvacht vloerkleed geplaatst. Dit hebben ze gecombineerd met twee muren die strak gestuukt en licht grijsblauw zijn geschilderd én een muur die bekleed is met een super leuk en speels behang. Een grote walvis, een groot schip, leuke wolken, een mooie grote maan, sterren… Kortom, een mooie blikvanger in deze kinderkamer. De gestuukte muren zijn voorzien van een witte rails, die gebruikt kan worden om dingen aan te hangen zoals lijsten en haken. Op die manier hoeft er niet geboord te worden in de muren.

De meubels zijn ook erg leuk. Het zwarte bed met wielen, het witte nachtkastje, de stoel en ook de open speelgoedkast ziet er mooi uit. En wat ook erg stijlvol is, is de raamdecoratie. Ze hebben hier namelijk gekozen voor luxe witte shutters.

Plaats reactie

Wees beleefd. Je kan de volgende HTML tags gebruiken: STRONG, A, BLOCKQUOTE, CODE